- Solskydd, persienner och plisségardiner. Stort urval i vackra designer. Kulturfönster i Norrland AB levererar över hela Sverige.
 
 
 
 
 
 

 


Sänk dina kostnader med ett bra erbjudande!

Pris Persienner

Byt ut dina gamla dörrar och fönster mot nya av norrländsk furu av högsta kvalitet. Vi kan erbjuda det bästa alternativet för dig som vill ha gratis pengar i form av sänkta uppvärmningskostnadet. Dörrar och fönster som har blivit dåliga läcker nämligen värme och du får betala onödigt mycket, oavsett vad du har för värmesystem.

Våra produkter hör till de billigaste du kan hitta på nätet och nu kör vi dessutom igång med en kampanj som innebär att du kan få riktigt bra pris på montering utförd av våra egna snickare. Här handlar det om hantverkare som kan jobba både snabbare och bättre tack vare att de är vana vid uppgiften. Vänta inte för länge med din investering, dåliga fönster kan skada fasaden om virket blivit fuktigt.


Oslagbart pris under 2019 och ett snyggt slutresultat

Även om utförliga monteringsanvisningar medföljer när du köper dörrar och fönster från oss så är det inte alla som väljer att montera dem själva. Det kan vara ganska tungt att få en dörr på plats och man behöver oftast vara två personer. Att anlita en snickare på egen hand kan kosta 800 spänn i timmen i värsta fall. Våra snickare fakturerar 250 kronor i timmen, och du kan få rabatt på det priset om det handlar om en stor beställning. Alla våra hantverkare har naturligtvis F-skatt och de licenser som krävs för de arbetsmoment som de genomför hemma hos dig. Vi kan dessutom garantera ett snyggt resultat och erbjuda bra pris om du behöver hyra en byggnadsställning.

Utnyttja gärna vårt erbjudande om att göra ett hembesök innan en beställning. Då har du träffat vår snickare innan du bestämmer dig för om du ska anlita oss för uppdraget.


Välj dina fönster och dörrar online

Vi på Kulturfönster har lagt ner mycket tid på att skapa en informativ hemsida med nyttig och trevlig läsning. Att byta fönster i ett hus är långt ifrån gratis och det är viktigt att du som kund är informerad. Känner du dig osäker på vilka av våra många olika produkter som passar hemma hos dig är du välkommen att kontakta oss.

Pris Persienner

Vi har fina erbjudanden även för dig utan konto hos oss och som är kompatibla med vår kampanj om billig montering.

Hos oss är det inte nödvändigt att ha BankID för att kunna göra ett köp utan vi erbjuder flera olika betalningsalternativ när du gör en beställning i vår butik på nätet. Självklart funkar det med BankID också!


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Det här är ett erbjudande utan insättning och utan registrering. Allt du behöver göra för ta del av kampanjen är att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan! Dina uppgifter är naturligtvis säkra hos oss, vi behandlar dem i enlighet med GDPR - den nya datalagen.

Namn:
Email:
Meddelande:

 

 

 


 
  Kulturfönster - Telefon: Bjuråker 0653-71 40 70 * Sundsvall 060-12 79 90
  

Design KonsultPoolen